Nieuwe schaatshal.

Beste schaatsvrienden,

Nu het ontwerp van de nieuwe Schaatshal in zijn definitieve fase is gekomen en er dit jaar nog een aanbesteding komt wordt het natuurlijk ook zaak dat er mensen gevonden worden die zich willen inzetten voor onze nieuwe accommodatie. Te meer daar het huidige bestuur heeft aangegeven indien mogelijk al voor de tot stand koming van de nieuwe hal taken te willen gaan overdragen. In de voor ons liggende periode gaan wij samen met het huidige Stichting bestuur op zoek naar mensen die zich willen identificeren met een taak in de organisatie.

Ook willen wij middels dit schrijven een beroep doen op jullie medewerking in deze. We gaan niet vragen bestuurders uit de verenigingen want we weten dat het ook voor jullie moeilijk genoeg is om alle taken bemand te krijgen. Als er in jullie bestuur toch iemand is die het een uitdaging vind om ook voor de Schaatshal zich in te zetten mag dat natuurlijk wel. Wel vragen we om te zoeken in jullie professionele en sociale omgeving en mogelijke kandidaten ook daadwerkelijk de vraag te stellen of zij het gesprek over een bestuurs taak willen aangaan.

Ook vragen we om dit bericht onder de leden te verspreiden zodat ook zij meedenken kunnen. Denk hierbij aan mensen die bijna aan het einde van hun carrière zijn, bijvoorbeeld bedrijfsleiders, ondernemers, bouwkundigen en andere technisch onderlegde personen, maar ook financieel deskundigen en mensen die organisatorisch sterk zijn. Affiniteit met het schaatsen is natuurlijk een voordeel maar zeker niet beslist noodzakelijk.

Samen met het Stichting bestuur hopen we ook met jullie inzet in het komende seizoen voldoende mensen te vinden om een geoliede organisatie op poten te zetten. Met mensen die geïnteresseerd zijn gaan we graag in gesprek over tijd besteding en invulling van de werkzaamheden. We hopen door deze oproep de kring waarin we kunnen zoeken zo groot mogelijk te maken en op jullie medewerking in deze. Met vriendelijke groet, namens het bestuur van District Sassenheim.

Klaas de Redelijkheid voorzitter.

U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

gebr. van Hemert
vd Klauw
gebr.  De Hollander

Clubgebouw Vereniging IJssport Koudekerk
Gruttolaan  39
2396 JB Koudekerk aan den Rijn
icons8 facebook old a5d33

Secretariaat Vereniging IJssport Koudekerk
Postadres: Gruttolaan 39
2396 JB Koudekerk aan den Rijn
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.