Laatste schaatsnieuws

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
AD.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. Het is volgens schaatscoach Jac Orie voor meer dan 90 procent zeker dat dit najaar de beoogde 'bubbel' in Heerenveen doorgaat.
  2. Thialf was vanmiddag het decor van de teampresentatie van Team Jumbo-Visma, in aanloop naar misschien wel het meest vreemde en onvoorspelbare schaatsseizoen ooit. ,,We gaan er vanuit dat de grote wedstrijden er komen’’, sprak coach Jan Orie optimistisch.
  3. Vrijdag wordt de Nationale Sportweek geopend, een jaarlijks initiatief van NOC*NSF. De sportkoepel wil iedereen - jong en oud, met en zonder beperking - inspireren een gezond en sportief leven te leiden. Vier ambassadeurs van dit evenement aan het woord.
  4. Jorrit en Heather Bergsma zijn voor de tweede keer papa en mama geworden. Dat laat de Olympisch schaatskampioen weten op Instagram. De kleine spruit is een meisje en ze heeft de naam Barbara Jean gekregen.
  5. Itzhak de Laat en Suzanne Schulting zijn door schaatsbond KNSB uitgeroepen tot de shorttracker en shorttrackster van het jaar 2020. Ze hebben in Amsterdam de bijbehorende prijzen in ontvangst genomen.
  6. Met IT-bedrijf Worldstream hebben Jutta Leerdam en Koen Verweij een hoofdsponsor gevonden voor hun schaatsploeg NXTGEN. Dat maakte het koppel gistermiddag bekend.
  7. Met IT-bedrijf Worldstream hebben Jutta Leerdam en Koen Verweij een hoofdsponsor gevonden voor hun nieuwe schaatsploeg NXTGEN. Dat maakte het schaatskoppel maandagmiddag bekend in een gesprek met AD Sportwereld.
gebr. van Hemert
vd Klauw
gebr.  De Hollander

Clubgebouw Vereniging IJssport Koudekerk
Gruttolaan  39
2396 JB Koudekerk aan den Rijn
icons8 facebook old a5d33

Secretariaat Vereniging IJssport Koudekerk
Postadres: Gruttolaan 39
2396 JB Koudekerk aan den Rijn
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.